Minerd bitcoin.


minerd bitcoin bitcoin program kereskedelem

A Guggenheim Partners, a világ egyik legnagyobb alapkezelője milliárd dolláros kezelt vagyonával Bitcoinba kíván befektetni — derült ki az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelethez SEC tegnap benyújtott jelentésből. Hivatalosan a Guggenheim Active Allocation Fund néven működő alap a hagyományos és alternatív eszközök nagyobb csoportjának részeként kriptovalutákba főként Bitcoinba fektet majd be.

minerd bitcoin vásároljon bitcoint cc-vel

Az alapkezelő bejelentésében kitér a Bitcoin előnyeinek és hátrányainak a taglalására is. Megemlíti a kriptovalutákba való befektetés számos kockázatot, köztük a kriptovaluták volatilis jellegét, a tőzsdék csődjének lehetőségét, a kibertámadás kockázatait, a negatív minerd bitcoin és a minden technológiai befektetéshez kapcsolódó általános kockázatot.

minerd bitcoin epay bitcoin

Scott Minerd, a Guggenheim informatikai igazgatója azóta többször is nyilatkozott a Bitcoin árfolyamával kapcsolatban. Tavaly kijelentette, hogy az eszköz árfolyama akár dollár is lehet az elkövetkező években, két fő jellemzőjeként a ritkaságot és az infláció elleni védelmet említette.

minerd bitcoin bitcoin avalon 6

Akkoriban kevesen figyeltek a figyelmeztetésekre, és a Bitcoin végül májusban egészen 29 dollárig zuhant.