Bitcoin neked


Érdemes még bitcoint venni? Van, akinek ez nem is kérdés Portfolio Cikk mentése Megosztás Pár nappal azután, hogy az üzleti intelligenciával bitcoin neked MicroStrategy bejelentettehogy a bitcoin-felvásárlás finanszírozása érdekében millió dollár értékű kötvényeladást hajtott végre, a mai napon Michael Saylor, a cég vezérigazgatója megerősítette, hogy a tervezett vételt végrehajtották, és a vállalat 13 bitcoint vásárolt 37 dolláros átlagáron, összesen millió dollár értékben.

A tranzakció megszilárdította a MicroStrategy státuszát, mint a legnagyobb vállalati bitcoin-tulajdonos, mivel összesen kriptovalutát vásároltak eddig 2, milliárd dollárért, azaz 26 dolláros átlagáron, ahogy erről a cégvezér is beszámolt a Twitteren.

bitcoin neked bitcoin tok

Természetesen a vásárlás híre egyaránt kiváltotta a "diamond hands"-el rendelkező kisbefektetők imádatát, valamint a kriptoszkeptikusok éles kritikáját is: A millió dolláros adósságot nem akvizícióra vagy a növekedés ingyenes bitcoin money adder 2021 használják - arra használják, hogy egy volatilis eszközzel spekuláljanak - fogalmazott például Marc Lichtenfeld, az Oxford Club vezető stratégája.

Van egyáltalán a MicroStrategynek még saját üzletága, vagy egyszerűen csak a Bitcoin helyettesítői - kölcsönkapott pénzzel? Mindenesetre az elmondható, hogy Saylor a vállalati készpénz bitcoinra való átváltásának egyik vezető szószólójamondván, hogy a Fed laza inflációs politikája segített meggyőzni őt a MicroStrategy tartalékainak befektetésére.

bitcoin neked lehet vásárolni ripple a btc piacokon

Az elmúlt napok történéseit nyilván nem nézheti jó szemmel a cégvezér, bőven két számjegyű eséseket láthattunk ugyanis a vezető kriptovaluták árfolyamaiban az elmúlt 7 nap alatt.

Az esés mögött részben az amerikai jegybank múlt szerdai, keményebb hangvételű kamatdöntő ülése áll, de a befektetők azt sem nézik jó szemmel, hogy Kínában elkezdték bezárni a kriptobányákat és tovább bitcoin neked is lehet számítani a kriptopiacon, továbbá más országokban is a kriptovaluták korlátozása várható.

bitcoin neked bitcoin pénztárca törlése

A bitcoin ma 9 százalékos mínuszban van, ezzel együtt idén már csak 12,5 százalékos a plusz. Ami pedig a MicroStrategy részvényárfolyamát illeti, a kriptovaluták év eleji szárnyalásával párhuzamosan a vállalat részvényei is remekeltek, a megtorpanás után azonban a bitcoinnal együtt zuhant a szoftvercég részvénye is, ám mindezek ellenére is 54 százalékos a plusz idén a papírnál, a mai 7,3 százalékos esést is beleszámolva.

Kapcsolódó cikkünk.

bitcoin neked autofill toe cryptocurrency trading jelentés