Zebra bitcoin. A Zcash bejelentette a Zebra klienst: jöhetnek a dappok a Zcash blokkláncra


zebra bitcoin

A személyes adatok védelmét prioritásként kezelő Zcash ZEC bejelentette az első Rust programnyelven íródott kliensét, a Zebrát. A Rust nyelvet a Parity Technologies fejlesztette és segítségével a fejlesztők decentralizált alkalmazásokat dApp fejleszthetnek a Zcash blokkláncán.

zebra bitcoin

Jön a Zebra a Zcashtől A közlemény szerint a Zcash mostantól egy alternatív klienssel is rendelkezik zebra bitcoin Rust programnyelven írtak. A Zebra klienst a Parity Technologies írta, ugyanaz a cég, ami az Ethereum Parity tárcáját is fejleszti. A Parity Technologies időben van mivel az új Zcash kliens első implementációja két hónappal a határidő előtt készült el és a kódbázist már továbbadták a Zcash Alapítványnak további fejlesztés és karbantartás érdekében.

zebra bitcoin

A Zebra mint független alternatíva játszik szerepet a Zcash hivatalos kliense mellett és elsődleges szerepe, hogy segítségével gyorsan feltérképezhetőek legyenek az olyan súlyos bugok, amik a teljes hálózat működését veszélybe sodorhatják.

További extrákat is tartalmaz az új kliens A kliensalternatíva zebra bitcoin a Zcash Alapítvány egyben azt várja, hogy még több programozó kezd el a blokklánc projektjén dolgozni.

A Zebra csapata úgy nyilatkozott a fejlesztésről, hogy segítségével a bányászok, felhasználók és devek új utakon kezdhetik a közösséget bevonni a hálózati fejlesztésekben.

A közösség minden fronton nyer, hiszen több fejlesztő dolgozik a klienseken több érdeket képviselve és a kliensek különböző megközelítést alkalmaznak az appok fejlesztésére.

zebra bitcoin

A Zcashnek most egy változatosabb közössége van, amely testre szabhatja a 2. Kövess minket FacebookInstagram és Twitter oldalainkon, hogy mindenről percre pontosan értesülj.

zebra bitcoin