Vörös bitcoin


vörös bitcoin bitcoin olajkereskedelem

Véleménye szerint vörös bitcoin árfolyamot csak az illúziók alakítják. Az elmúlt hetekben a felgyorsuló emelkedés után a bitcoin árfolyama meredek zuhanásba kezdettés kisebb késéssel ugyanez lezajlott a többi, az utóbbi időben divatossá vált kriptodeviza esetében is.

vörös bitcoin bitcoin törvény

Piaci elemzők viszonylag ritkán foglalkoznak ezekkel az eszközökkel, miután nincs olyan fundamentum, amely szerint értékelni lehetne őket, most azonban a Deusche Bank elemzője a kriptodevizák piacát és a velük foglalkozó befektetők lélektanát próbálja meg alaposabban értelmezni. Véleménye szerint az, hogy egy hét alatt közel harminc százalékkal zuhant a bitcoin, amit Elon Musk egy Twitter-bejegyzése és egy kínai bejelentés váltott ki, mutatja, mennyire labilis termékről van szó, amely időnként divatossá válik, majd egy idő után kimegy a divatból, hisz ez a divat lényege.

  • Ennek eredményeként a felső 25 eszköz teljes piaci részesedése piros színben van, kivéve a stabil állományokat, mivel értékük állandó dollárban marad.
  • Corredores Crypto Market Carnage: Altcoins vörös tenger, amint a Bitcoin lebont A kriptopiac ma reggel vörös tenger, miután a vezető kriptovaluta piaci korlátok szerint bontotta meg jelentősen, Bitcoin.
  • Bitcoin kereskedési nulla díjak
  • Index - Tech-Tudomány - Hivatalos fizetőeszköz lehet a bitcoin Salvadorban
  • Bitcoin származási ország
  • Árellenőrzés: A Bitcoin minden piacon a vörös hét közepette esik
  • Árellenőrzés: A Bitcoin, az Ethereum keményen eltalálta a Crypto vörös hetét
  • Legjobb bitcoin bányászati ​​cég

Márpedig a bitcoin árának szinte egyetlen meghatározó eleme a befektetők lélektana: ha divatosnak tartják, megveszik, ha úgy érzik, már nem trendi, gyorsan megszabadulnak tőle, csakhogy, ha vörös bitcoin sokan teszik, az árfolyam összeomlik.

A részvényekkel, kötvényekkel vagy árupiaci termékekkel szemben itt nincs, aki — fundamentális alapon már olcsónak tartva az adott eszközt — belépne a piacra. Aki vesz, azt kizárólag a hit, a remény, az illúzió motiválja.

vörös bitcoin kereskedelmi algoritmus bitcoin

A kiszámíthatatlan piaci kilengések miatt rendkívül kockázatos a kriptovalutákkal kereskedni Fotó: RF Amikor Elon Musk pár hónappal azután, hogy bejelentette a bitcoin elfogadását a Tesla autók vásárlásakor, majd nemrég egy Twitter-bejegyzésben vonta ezt visszamondván, a bitcoinbányászat környezetkárosító, akkor mindenkinek hirtelen világos lett, hogy a vállalkozó lóvá tette a bitcoinbefektetőit. Az ár ról 48 ezer dollárra esett, majd jött a kínai jegybank bejelentése, miszerint tiltani fogja a kriptodevizák fizetési eszközként való használatát.

A másnapi kereskedésben óriási pánik mutatkozott, napon belül 30 ezer dollár is volt az árfolyam.

vörös bitcoin cryptocurrency piaci diagram

Az elemző szerint a bitcoin és a többi kriptodeviza értékének az bitcoin piaci érték bloomberg fog jó tenni, hogy a jegybankok egymás után tervezik a kriptodevizák szabályozását, sőt saját devizáikat is kibocsátják ebben a formában. Innentől kezdve lesznek jegybanki, fedezettel rendelkező kriptodevizák, és lesz a többi, amit bárki létrehozhat: ezek a korábbi reményekkel ellentétben már semmilyen előnyt nem fognak tudni felmutatni a jegybanki devizákhoz képest.

A jegybankoktól független deviza illúziója, melyre a bitcoin ötlete épült, múlóban van.