Tradewinds bitcoin. Folytatódott a Richter vesszőfutása - itt vannak az okok - Privátbankádiosgazda.hu


kereskedelmi algorithmique bitcoin

Soha nem lesz a digitális nomádok és kriptocégek otthona a Satoshi hajó. A bürokrácia győzött a józan ész felett. A Satoshi tengerjáró hajó, tradewinds bitcoin egykor a bitcoin közösség úszó otthonává kívántak alakítani, hamarosan hagyományos tengerjáró hajóként fogja szelni a hullámokat.

top bitcoin kereskedési országok

A hajót korábbi tulajdonosai eladták, a TradeWinds jelentése szerint a brit Virgin-szigeteken bejegyzett Wake Asset Co nevű cég vásárolta meg 12 millió dollárért. De mi is volt a Satoshi hajó? Ez gyakorlatilag egy innovatív technológiai központja lett volna a digitális nomádoknak.

penipuan bitcoin malajzia

Az óceánjáró építőinek ambiciózus tervei voltak a Satoshi hajóval kapcsolatban, mely a blokklánc és kriptovaluta cégek és támogatók számára biztosított volna otthont és munkahelyet egyaránt.

A társaság összesen kabint hozott volna létre a lakók számára, akik idén januárban költözhettek volna be. De az álmokból semmi nem lett. A hajó nem hagyhatta el a panamai kikötőt sem, hiszen a hatóságok feltartóztatták azt.

Hiába próbálkozott a vállalat az összes biztosítónál, mindenhol zárt ajtókra talált. A projekt tervezőinek végül fémhulladék áron kellett eladniuk a hajót a kriptoközösség legnagyobb bánatára.

gnt btc