Ticker bitcoin, ‎Bitcoin Ticker az App Store-ban


ticker bitcoin bitcoin információk hindi-ban

A Bitcoin divatos, és ez tükröződik abban a látványos ticker bitcoin rally-ban, amely az elmúlt napokban zajlik a tőzsdei árával, így a várakozásoknak megfelelően vannak olyan alkalmazások is, amelyek követik a digitális valuta par excellence árát.

Kicsi, de hasznos Ha érdekli Bitcoin Ez a kis ingyenes alkalmazás a menüsávba helyezi a legismertebb cserepiacok árát, amelyek között szerepel az Mt. Dönthetünk úgy, hogy euróban és dollárban is megnézzük az árat, mindezt nagyon diszkrét módon, és ez nem zavarja az OS X esztétikáját vagy annak használatát, amelyet akkoriban használhatunk.

ticker bitcoin autofill toe cryptocurrency trading jelentés

Nincsenek semmiféle hibák, és értékeljük, mivel könnyen beleeshettek a vizuális effektusokba, de véleményem szerint az általuk választott alacsony profil sokkal megfelelőbb, bár a hiány kissé hiányzik. Vannak más hasonló alkalmazások az el Mac App Store Ugyanezt teszik és fizetnek is, de ez úgy működik, mint egy bűbáj nulla költség mellett, amelyet mindig nagyra értékelnek.

Ahhoz, hogy működjön, rendelkeznie kell egy Mac számítógéppel, amely Lion, Mountain Lion vagy Mavericks rendszert futtat.

ticker bitcoin bitcoin stabilitási térkép

Az alkalmazás már nem érhető el az App Store-ban Több információ - Spotify Menubar, több mint ticker bitcoin alkalmazás A cikk tartalma betartja a szerkesztői etika.

A hiba bejelentéséhez kattintson a gombra itt.

ticker bitcoin btc tisztítási szolgáltatások

A cikkhez vezető teljes út: Mac-os vagyok » Mac programok » Mac App Store » Bitcoin Ticker, egy kis alkalmazás a Bitcoin árának ellenőrzésére Lehet, hogy érdekel Legyen Ön az első hozzászóló Hagyja megjegyzését E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.