Hdfc bitcoin.


E-mailekben a HDFC Bank titkosítási tranzakciókról kérdezi ügyfeleit, és nem javasolják azok felhasználását. Más szervezetek, például a Payment Services és az SBI Cards, szintén megtették ezt a lépést, hogy megakadályozzák az ügyfelek átverését. Az e-mailben azt állították, hogy Saini kriptopénzek vásárlásával végzett tranzakciókat, és az RBI irányelvei tiltották az ilyen lépést. Saini, aki legalább négy éve a kriptopénzek piacán van, HDFC-bankszámlája óta volt. Ezt a megtakarítási számlát kriptopénzek vásárlására használják, amellett, hogy megkapja a bevételeit egyéb költségekre.

Bitcoin Ethereum News India legnagyobb bankintézete - a HDFC Bank - nemrégiben jelentést tett közzé, amelyben azt állítja, hogy csak idő kérdése, mikor fognak az indiai befektetők legálisan hozzáférni a digitális devizákhoz.

A bank kincstári csapata, Abheek Barua vezető közgazdász vezetésével kifejezte véleményét a kriptográfiai tér fejleményeiről.

hdfc bitcoin

A HDFC jelentés megemlíti, hogy a kriptovaluták fedezetként szolgálhatnak más eszközosztályokkal szemben. A digitális eszközök egyetlen visszaesése a hatalmas volatilitás.

RBI on Bitcoin and Cryptocurrency Ban - HDFC Bank SBI Card Notify to Customer

India bizonytalansága a rejtjelezési előírások miatt sok szélén ülő befektetőt hagyott abban, hogy részt vegyen a kriptográfiai térben. Tavaly, márciusában, a Legfelsőbb Bíróság feloldotta a kriptográfiai eszközökre vonatkozó korábbi tilalmat, ami a befektetők számára levegőt kapott.

hdfc bitcoin

Az hdfc bitcoin évben az indiai befektetők részvétele a kriptotérben sokszorosára nőtt. Az indiai központi bank - az Indiai Tartalékbank RBI - azonban a kriptotérben összességében negatív hangot tartott fenn.

hdfc bitcoin

Arra kérte a befektetőket, hogy tartsák hdfc bitcoin magukat az ingatag piactól. Másrészt az indiai kormány jelenleg készíti a digitális eszközökre vonatkozó törvénytervezet tervezetét. Hozzátette, hogy akárcsak az Arany, a Bitcoin is jelentős eszközosztályba kerülhet.

hdfc bitcoin

Noha a korreláció kezdetben gyenge volt, de emelkedett Óvatos álláspont fenntartásával a bank azt is megjegyezte, hogy a BTC társadalmi érzelmekkel járó áringadozásaival tisztában kell lennie. A kriptovalutákba történő befektetés előtt végezze el piackutatását.

hdfc bitcoin

A szerző vagy a kiadvány nem vállal felelősséget az Ön személyes pénzügyi veszteségeiért. Körülbelül Szerző Bhushan bitcoin bányászat legjobb rendszere FinTech rajongója és jó érzékkel rendelkezik a pénzügyi piacok megértésében.

Keresés - diosgazda.hu

A közgazdaságtan és a pénzügy iránti érdeklődés felhívja a figyelmet az új, feltörekvő Blockchain Technology és Cryptocurrency piacokra. Folyamatosan részt vesz egy tanulási folyamatban, és motiválta magát a megszerzett tudás megosztása révén.

hdfc bitcoin

Szabad időben elolvassa a thriller-regényeket, és néha feltárja kulináris képességeit.