Explorer bitcoin


Kövess minket vagy csatlakozzon a miénkhez A Blockchain Explorer explorer bitcoin olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi az adatbázis-típusok böngészését blockchain.

coinbase trade btc az eth-ig bitcoin market defunkt

A Blockchain általában egy explicit adatbázis, tehát láthatjuk, hogy a jóváhagyásig milyen tranzakciókat éppen jóváhagytak, hányat cryptocurrency és a tokenek melyik számlán vannak, valamint melyik címről és mikor küldték oda.

A cikk része ingyenes képzés - Cryptocurrencies - hogyan lehet elindítani és túlélni? A kurzus mindenkinek!

hogyan lehet kriptocurrencia kereskedő como fazer trade bitcoin

Blockchain Explorer Ethereum Most, hogy tudja, mi a blockchain explorer, elmagyarázjuk, hogyan kell használni most. A legegyszerűbb megmutatni a gyakorlatban hogyan működik a Blockchain Explorer.

jövőbitcoin kereskedelem btc basic

Meg fogjuk csinálni egy példán a második legfontosabb kriptovaluta hálózata, azaz Ethereum ETH amelyeken a legtöbb blockchain alapul tokeneket. Számos blokklánc-felfedező alkalmazás létezik.

Wallet explorer

Véleményünk szerint az egyik a legkényelmesebb ETHplorer. A honlapján keresőmotor található.

Semleges Felügyelet a pénzed felett Ez a pénztárca teljes felügyeletet biztosít a számodra bitcoinjaid felett. Ez azt jelenti, hogy semmilyen harmadik fél nem fagyaszthatja be vagy veszítheti el a pénzedet. Ugyanakkor továbbra Te vagy a felelős pénztárcád védelméért és biztonsági mentéseiért. Decentralizált hitelesítés Ez a pénztárca egy listából véletlenszerűen kiválasztott szerverhez kapcsolódik.

Beírhatunk benne annak a pénztárcának a címét, amelynek tartalmát ellenőrizni akarjuk, annak a tranzakciónak a számát, amelynek futását nyomon követjük, vagy az ethereum hálózatban kiadott token nevét általában az ERC20 szabványbanamelyről tudni akarunk valamit. Ezzel az utolsó lépéssel kezdjük.

Írja be a keresőmotort NEXO és lépjen az erre a tokenre vonatkozó információkkal teli oldalra. Nexo token információs oldal a blockchain explorer programban Az információs oldal közepén egy grafikon látható, amely a token árváltozását mutatja. A tetején, neve alatt és a bal oldali táblázatban található információ a szerződés számáról Szerződésvagyis egy adott token egyedi azonosítója a blokklánc-hálózatban. Több tokennek lehet ugyanaz a neve.

Jelenlegi tranzakciók

A szerződés címe fontos a blockchain adatbázis számára. Akkor információkat kell szolgáltatnia arról token szimbólum ebben az esetben NEXOannak szerződéses címe és a tizedesjegyek száma osztva Decimals a jobb oldalon található táblázatban.

További érdekes információk, amelyeket ezen az oldalon találunk az átutalások száma, ezekkel a tokenekkel teljes létezésük alatt készültek Tranzakciókösszesen a forgalomban lévő tokenek száma Teljes ellátás és azok jelenlegi piaci kapitalizációja is pénztárcák számaamelyen a tokenek jelenleg vannak tárolva birtokosok.

 • Mire jók a bitcoin block explorer alkalmazások?
 • Létrehozva:
 • Wallet explorer
 • Legmagasabb kriptocurrencia ár
 • Professzionális módon egyes, vagy többes szám harmadik személyben, magázó stílusban érdemes az angol szöveget magyarra áttenni.

A blockchain explorerben lehetőségünk van gyanúra melyik pénztárca a leggazdagabb egy adott típusú tokenben. Ehhez kattintson a "Tulajdonosok" fülre. A pénztárcatulajdonosok számunkra ismeretlenek.

ukrajna bitcoin bitcoin referencia könyv

Vezetéknevüket vagy cégnevüket nem jelenítik meg a cím mellett. Ha azonban egy kicsit többet érdeklődik és információt keres a tokenek eloszlásáról, akkor néha megállapítható, hogy például egy adott tokenkészlet jelenleg ki van zárva a forgalomból az úgynevezett hideg pénztárca és csak a projekt következő éveiben kerül felhasználásra Ugyanez vonatkozik a rejtett pénznemű pénztárcákra, amelyek általában összeomlanak az összegyűjtött pénzeszközöknél.

Hogyan ellenőrizhetjük portfóliónk állapotát és előzményeit a blockchain explorer programban?

bitcoin kereskedési idővonal bitcoin eladó uk

Mint korábban, ugyanúgy, mint most, megtaláltuk az információs explorer bitcoin a NEXO tokenekről felmegyünk a portfólió oldalunkraa keresőmotor beírásával ETHplorer címe. Pénztárca címe Az ethereum hálózatok elején 0x és 40 karakterekből állnak, autotrader cryptocurrency a számokat és betűket.

 • bitcoin gold blockchain explorer - diosgazda.hu - Kryptowaluty | Tokenek | Blockchain
 • Только Макс, Элли и .
 • Blockchain Explorer - mi ez és hogyan kell használni? Utasítások, útmutató
 • 0 01 btc a zar-hez
 • А потом Святой Микель рассказал мне о разумных созданиях, которые, превращая элементы, способны породить живых существ из камня и глины, как сделал это наш библейский Бог.

Pénztárca állapota és előzményei az ethereum hálózaton Miután eljutottunk portfóliónkhoz a explorer bitcoin explorer programban, a pénztárca címünket felirat jelenik meg a bitcoin akadémiai kutatás sávban.

Az alábbiakban egy grafikon látható annak értékváltozásáról.

Hasonló Tárcák

Az alábbiakban látható az ETH összege, amely belépett és kiment a portfólió történetéből. A jobb oldali táblázatban Mérlegek, azaz a számla egyenlege. Az ott tárolt ETH és tokenek száma.

Lefordítod a leírást magyar Magyarország nyelvre a Google Fordító segítségével? Leírás visszafordítása angol Egyesült Államok nyelvre Fordítás No ads. No tracking. A lightweight and intuitive application designed to easily explore the public Bitcoin BTC blockchain.

A bal oldali oszlopban a token neve, a jobb oldalon annak mennyisége. Alább van Átigazolások, azaz az átutalások története. Itt találunk információkat a tranzakció dátumáról, számáról Txa címről, ahonnan a tokent vagy étert elküldtük, valamint a rendeltetési helyről.

 1. Несколько больших листов пергамента или шкуры, на которые октопауки наносили свои рисунки и диаграммы, были развешены в уголке, лицом к стене.
 2. Кеплер даже не разговаривал с братом.
 3. Bitcoin cloud bányászati ​​számológép
 4. A bitcoin és a tőzsde korrelációja
 5. diosgazda.hu - Blockchain Explorer - Chrome Webáruház
 6. W3CException_DOM_INVALID_STATE_ERR error when you browse to a website in Internet Explorer 11
 7. Sparrow Wallet - Asztali gép - Linux - Válassz pénztárcát – Bitcoin
 8. A Nagy Kriptovaluta Könyv - HackMD

Jobbról a tokenek neve, száma és értéke az átvitel során és ma. Blockchain explorer egy másik hálózathoz Minden blokkláncnak megvan a saját felfedezője. Mindegyik hasonló elven működik. Az alábbiakban felsoroljuk a kiválasztott linkeket:.