Crypto fibonacci. Vélemények


Egy emelkedő trendben a kereskedők megvásárolják a 20 napos EMA-t, mivel az alacsony kockázatú belépési lehetőséget kínál, és a visszapattanás megismétli a trend erősségét.

  1. A kriptovaluták koronázatlan királya, a bitcoin már több, mint egy hónapja egy a korábbi hónapokhoz képest szűk tartományban oldalazik, s a negyvenezres határ csupán vágyálom jelenleg.
  2. Recenzije brokera binarnih opcija - Osnove trgovanja binarnim opcijama Sigurni Nas Brokeri Binarnih Opcija A legfontosabb rész megpróbál összhangban maradni az eszközökkel, így elkezdheti építeni egy szilárd alapot, amelyen a jövőbeli siker elérése érdekében.
  3. Ajaybericorporation: Ugyanez sigurni nas brokeri binarnih opcija Auto fibonacci
  4. A Regisztráció már csak 3 perc.
  5. CNYCRO Pénznemváltó

Forrás: TradingView A 20 napos EMA ellaposodik, és a relatív szilárdsági index RSI fokozatosan csökkent a mélyen túlvett területről a középpontba, ami a kereslet és kínálat közötti egyensúlyra utal. Crypto fibonacci bikák valószínűleg agresszíven védik meg ezt a támogatást.

Ha sikerrel járnak, ez crypto fibonacci szint a tartomány támaszaként működhet, míg 40 dollár ellenállásként működhet. A pozitív nézet tagadható, ha a medvék az crypto fibonacci napos egyszerű mozgóátlag 27 dollár alá süllyesztik az árat.

cara terbaik guna fibonacci retracement

Az emelkedő mozgóátlagok és az RSI a túlvásárolt terület közelében azt sugallják, hogy a legkevesebb ellenállás a fejjel. Forrás: TradingView Általában minden ellenállásból való kitörés után az ár visszatér, hogy újra tesztelje a szintet.

CNYCRO Pénznemváltó

Ha sikerrel járnak, ez a szint új padlóként fog működni. A mai gyertyatartó hosszú farka arra utal, hogy a kereskedők dollár alatti süllyedéssel vásárolnak.

  • Vásároljon értékesítést és kereskedelmi bitcoint
  • Stratégiák a fibonacci-visszatérítések kereskedelmére - Bitcoin -
  • Miért van a bitcoin piaci összeomlása
  • A korrekció azután következik be, hogy az ETH június án elérte a dollárt.
  • Fibonacci: A bűvős számok a kriptopénz kereskedési ábrákon

Ha sikerül lezárni az dollár feletti árat, a pár megkísérelheti az emelkedő trend folytatását. Ha a bikákdollár fölé emelik az árat, a páros dollárra emelkedhet.

crypto fibonacci

Ezzel a feltételezéssel ellentétben, ha a pár elsüllyed és dollár alatt tart, akkor a következő csepp valószínűleg a 20 napos EMA dollár lesz. A támogatás visszapattanása crypto fibonacci sugallja, hogy a hangulat továbbra is bullish marad, de ha a medvék a 20 napos EMA alá süllyesztik a párost, akkor rövid távú csúcs lehet.

Forrás: TradingView A mai gyertyatartó hosszú farka azt mutatja, hogy a kereskedők nem várnak mélyebb korrekciót a vásárláshoz, mivel a jövőben magasabb szintre számítanak. Ha a bikák 19,40 dollár fölé tudják emelni az árat, akkor a felfelé irányuló trend folytatódhat a következő célkitűzéssel: 24 dollár, majd 30 dollár.

Stratégiák a fibonacci-visszatérítések kereskedelmére - Bitcoin - 2021

Ha a pár visszapattan a 20 napos EMA-ból, az azt sugallja, hogy az emelkedő trend sértetlen marad, de ha ez a támogatás megreped, a csökkenés 11, dollárig terjedhet. Minél mélyebb a korrekció, annál valószínűbb, hogy a felfelé irányuló trend folytatódjon.

crypto fibonacci

Forrás: TradingView Az elmúlt napok árfolyama crypto fibonacci háromszög mintát alkotott. Az e szint alatti törés folytathatja a csökkenő trendet a következő cél céllal, 0,10 dollárral. Másrészt, ha a bikák megvédik a 0,25 dolláros támogatást, és az árat a csökkenő trendvonal fölé tolják, a pár 0, dollárra emelkedhet, és még néhány napig tartományhoz kötött maradhat e két szint között.

Egy új emelkedés megkezdődhet egy kitöréskor, és 0, dollár felett zárhat. A sekély korrekció és a napi farok a napi gyertyatartón azt mutatja, hogy a bikák megpróbálják a korábbi ellenállást 0,34 dollárra fordítani. Ha ez sikerül, a crypto fibonacci állomás a pszichológiai ellenállás lehet, 0,50 dollárnál.

Sigurni Nas Brokeri Binarnih Opcija

A felfutó mozgóátlagok arra utalnak, hogy a tendencia továbbra is a bikák mellett szól, de az RSI negatív eltérése azt jelzi, hogy a lendület gyengülhet. Ha az ár 0,34 dollár alatt marad, akkor a 20 napos EMA 0,30 dollár csökkenése valószínű.

A támogatás erős visszapattanása azt jelzi, hogy az emelkedő trend sértetlen marad, de az alatti törés egy mélyebb korrekció lehetőségét sugallja 0,26 dollárra.

Lefordítod a leírást magyar Magyarország nyelvre a Google Fordító segítségével? Leírás visszafordítása angol Egyesült Államok nyelvre Fordítás Fibonacci retracements is a method of technical analysis for determining support and resistance levels, based on the idea that markets will retrace a predictable portion of a move, after which they will continue to move in the original direction. They are named after their use of the Fibonacci sequence. Used to: 2.

Ez egy fontos támogatás, amelyre figyelni kell, mert az alatti törés jelezheti, hogy a medvék visszatértek a játékba. Ez megtarthatja a pártartományhoz kötött dollárt és dollár között. Ha a bikák dollár fölé tudják emelni az árat, lehetséges a dolláros rally.

Alsó vonal Leonardo Pisano, becenevén Fibonacci, olasz matematikus volt, Pisában született az es évben. Apja, Guglielmo Bonaccio Bugia-ban, jelenleg Béjaïa nevű kereskedési poszton dolgozott, amelyet Algéria északkeleti részén fekvő mediterrán kikötőnek hívnak.

Éppen ellenkezőleg, ha a pár a felfelé irányuló trend alá szakad, az azt sugallja, hogy a medvék felülkerekedtek a bikákon.

Ez egy lehetséges trendváltozást jelez, és a pár ezután a következő kritikus támogatásra eshet, dollárra.

Az aranyarány újra megjövendölheti a bitcoin árfolyamának alakulását

A kereskedők agresszív profit-foglalása az árat 20 dollár alá rúgta, de a mai gyertyatartó hosszú farka erős vásárlásra utal alacsonyabb szinten. Forrás: TradingView Mind a felfutó mozgóátlagok, mind a pozitív zónában lévő RSI azt sugallja, hogy a bikák vannak elsőbbségben. A következő szint, amelyet felfelé kell nézni, 27 dollár, majd 30 dollár. Ezzel a feltételezéssel ellentétben, ha a medvék 20, dollár alatt tartják az árat, a pár 17, dollárra eshet, ami éppen meghaladja a 20 napos EMA-t 17,58 dollár.

Ez a pozitív nézet érvénytelen lesz, ha az eladás megszakítja a 20 napos EMA támogatást.

crypto fibonacci

Egy ilyen lépés azt jelzi, hogy a bikák már nem vásárolják meg a merítéseket, jelezve ezzel a hangulat változását. A bikák január én megpróbálták az árat a tartomány fölé emelni, de nem sikerült, ami azt mutatja, hogy a medvék magasabb szinten aktívak.

crypto fibonacci

A felfutó mozgóátlagok és az RSI a pozitív zónában arra utalnak, hogy a bikák valószínűleg nem adják fel könnyen. A 20 napos EMA 0, dollár erős visszapattanása további néhány nappal meghosszabbíthatja a konszolidációt. Ezzel a feltételezéssel ellentétben, ha a medvék az árat a 0,26 dolláros támogatás alá süllyesztik, az eladások fokozódhatnak, és ez a párost lehúzhatja az 50 napos SMA-ra 0,20 USD. A bikák megpróbálják megvédeni ezt a támogatást, és ha ez sikerül, a pár meghosszabbíthatja tartózkodását a mintában.

crypto fibonacci

Ezzel szemben, ha a medvék az árat a támaszvonal alá süllyesztik, akkor befejezi a bearish beállítást, amelynek célkitűzése 26, dollár. De a pár valószínűleg nem siet a célszintre sietve, mert a bikák erős támogatást kínálhatnak 35,69 dollárért.

Az itt kifejtett nézetek és vélemények kizárólag a szerző véleményei és véleményei, és nem feltétlenül tükrözik a Cointelegraph nézeteit. Minden befektetési crypto fibonacci kereskedési lépés kockázattal jár. A döntés meghozatalakor saját kutatást kell végeznie. A piaci adatokat a HitBTC csere.

crypto fibonacci

The Author has not filled his profile.