Btc mozi, Sporthirlap, 1924. augusztus (15. évfolyam, 128-148. szám)


A mozi még ezen a héten bemutatásra kerül.

bitcoin challenge érme

A YouTube-on található bemutató szerint a mozi hivatalosan július én jelenik meg. A filmben Kelsey Grammer egy volt szerencsejátékost alakít, aki azzal bízza meg Copeland-at, hogy fosszon ki egy repülőgépet.

a ripple kriptocurrencia jelenlegi ára

A gépet golyóálló repülő kaszinónak hívják, hiszen több ezer méter magasságban dúsgazdag emberek játszanak rajta. A gép egy olyan rejtekhelye a szerencsejátékosoknak, amely minden hatóság és hivatal számára elérhetetlen.

CAÇA AO BITCOIN: ESSE É O FILME DA MAIOR CRIPTOMOEDA

A kriptoközösség reakciója Egy Reddit felhasználó, nevezetesen JokeOlantern szerint az olyan filmek, mint például a Money Plane hozzájárulhatnának ahhoz, hogy a digitális eszközök nagyobb figyelmet kapjanak, hiszen már btc mozi mainstream is egyre többször foglalkozik a kriptovalutákkal. Ugyanakkor a mozit látva sokan azt gondolhatják, hogy a kriptovaluták valójában a kaszinókhoz és a bűnözéshez kapcsolódnak.

Magyarság, Megrendelhető a szerzőnél 1 pengős árban.

Másoknak, mint például Micronak is hasonló aggályai vannak, hiszen Hollywood és a valóság sokszor köszönő viszonyban sincsenek egymással. Még júniusban arról számoltunk be, hogy a Stampede Ventures filmet készít a legismertebb bitcoin milliárdosokról, Cameron és Tyler Winklevoss története alapján.

bitcoin ár uk