Btc kód. Bitcoin magánszemélyeknek - Bitcoin


A ZenGo által végzett kísérletből kiderül, a Google rangsor első 5 helyén található bitcoin QR-kód generáló átverés. Amikor a felhasználó ilyen oldalakon generál QR-kódot a bitcoin tárcacíméhez, akkor a generáló a csaló saját tárcájához generálja azt.

btc kód

A kutatás szerint legalább 20 dollárnyi bitcoint lovasítottak meg a csalók, pontosabb ez az az összeg, ami bizonyítottan hamis QR-kód generátorok miatt lett ellopva. A jelentés szerint a 2. A gyors válasz: kényelemből.

btc kód

Ahelyett, hogy minden egyes alkalommal bepötyögnék a 34 karakteres címüket a tranzakciókhoz, a felhasználók QR-kódot is generálhatnak. Olyan mintha lenne egy személyes vonalkódjuk, ami visszalinkel a saját bitcoin címükre.

btc kód

Ha bitcoint szeretnénk fogadni, a vásárlónak csak be kell szkennelnie a kódot az okostelefonján. Mindenki QR-kódot használ, legyen szó honlapokról, webshopokról vagy adományoldalakról.

btc kód

Amit viszont a ZenGo feltárt, az több mint aggasztó. A csalás egyébként pofonegyszerű.

btc kód

Amikor a felhasználó beírja a címét QR-kód generálás céljából, akkor egyszerűen csak kicserélik azt a sajátjukra. Bitcointrade api az ilyen oldalak meglehetősen ravaszak és például btc kód többcímes bitcoin tárcákra is képesek hamis QR-kódot generálni. Eddig a következő bitcoin QR-kód generálókról derült ki, hogy átverések:.

WTF...⚠️ Warren Buffett JUST Did This! Bitcoin is breaking!