Btc flash


Ma Hírek Olvassa el a nyilatkozatot : Minden tartalom, feltéve, itt a honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott oldalak, kapcsolódó kérelmek, fórumok, blogok, közösségi média-beszámolók, illetve más platformokon "Webhely" a csak általános információkat, beszerzett harmadik fél forrásokból. Nem vállalunk semmilyen garanciát a tartalmunkkal kapcsolatban, beleértve, de nem kizárólagosan a pontosságot és a frissítést. Az általunk nyújtott tartalom egyetlen része sem minősül pénzügyi tanácsadásnak, jogi tanácsadásnak vagy bármilyen más tanácsadási formának, amely az Ön konkrét megbízhatóságára szolgál bármilyen célra.

Igen, kedden a bitcoin ára 10 dollár körül alakult UTC kor, majd kor dollárra esett. Ez a szédületes dolláros csökkenés minden bizonnyal a bitcoin kereskedőknek és tulajdonosoknak kapkodta a fejét, különösen, ha a hatalmas mennyiség — dollár — öt perc alatt csökkent.

BTC flash crash (sokadik rész)

Forrás: CoinGecko Tekintettel arra, hogy a bitcoin piac továbbra is viszonylag éretlen és anarchikus, soha nem tudjuk pontosan meghatározni a flash-összeomlás pontos okát. Három erős jelölt van azonban, hogy miért történt: a BTC-t kidobó bányászok, a bálnák által felszámolt hosszú szerződések és az irracionalitás.

Megosztom Az elmúlt órákban mind a 10 ujjukat megnyalhatták a bitcoin kereskedőkakik több heti oldalazás és várakozás után ismét egy jelentős elmozdulásból profitálhattak. De sajnos olyan is akadt, aki nem egyszerűen csak pénzt veszített a mostani esés következményeként, de sokkal többet is bukott annál, mint feltétlen szükséges lett volna.

Valószínűleg ez a három tényező játszotta egymást, aminek következtében a hirtelen merülés éles eséssé vált. És együttvéve: az a tény, hogy ilyen merülést okozhatnak, ismételten rámutat arra, hogy a kriptopénz-piacok milyen volatilisek lehetnek.

a btc bahama-szigetek bitcoin bányászati ​​hálózat

A Bitcoin btc flash a bányászok küzdik Nem is olyan régen a bitcoin befejezte harmadik felezési eseményét. A felezés idején a bitcoin ára nem szenvedett jelentős csökkenést. Most azonban úgy tűnik, hogy az anyagilag sújtott bányászok végre megterhelték a bitcoin nyomását, az eladás mellett döntöttek, amikor az árak rövid távon magasak.

Bitcoin to Flash conversion cheatsheet

Valójában lényegében ez az elmélet, amelyet a CryptoQuant dél-koreai analitikai vállalat vezérigazgatója, Ki Young Ju tett fel. Más szavakkal, közvetlenül a bitcoin árának csökkenése előtt mozgatja a BTC-t.

Forrás: Twitter Bálnák és a hosszú pozíciókat felszámoló intézmények A bányászokon kívül más nagy mozgások is tapasztalhatók voltak a bitcoin hosszú szerződések felszámolásával.

ingyenes bitcoin adder kereskedelem btc vagy usd

Alapvetően nagyobb kereskedők egyre inkább hosszú pozíciókat vett fel a Bitcoin felére készülve. A felezés következtében egyre btc flash árfolyamra számítottak, és arra számítottak, hogy a bitcoin ára tovább emelkedik. Amikor azonban a bitcoin árfolyama június 2-án elkezdett esni, a nagyobb kereskedők által tartott hosszú pozíciókat szinte azonnal felszámolták. Ez még tovább csökkentette a bitcoin árfolyamát, és megmagyarázta, miért volt ilyen hirtelen zuhanás.

Account Options

Forrás: Twitter Természetesen ez nem magyarázná meg, hogy mi indította el a hanyatlást, de mégis figyelembe veszi, hogy miért nagyították fel ilyen drámai módon. Egy pillanatban a felszámolások elmaradása miatt a bitcoin árfolyama a BitMEX-en dollár felett volt a többi tőzsdén.

Sok btc flash ügyletet látunk a kriptopiacokon, és ez a tőkeáttétel rendkívüli korrekciókhoz vezethet a nagy volatilitású időszakokban. Ez azt jelenti, hogy ha ezeket a pozíciókat felszámolják, akkor a bitcoin ára esni fog.

bitcoin művészet mi a bitcoin az mmm-ben

Likviditás és irracionalitás Végül egy olyan piacon, amely továbbra is viszonylag illikvid és éretlen, továbbra is szerepet kell játszani az irracionalitás és a félelem szempontjából. Például, a forex piac napi volumene világszerte 6,6 billió dollár körül mozog.

Leegyszerűsítve: a bitcoin még mindig meglehetősen kicsi piac. Mint ilyen, a mozgások drámai fidor bitcoin felerősíthetők és megsokszorozhatók.

  1. Bitcoin betűtípus
  2. Flash crash a Bitstamp tőzsdén: egy perc alatt eurót esett a Bitcoin
  3. Bitcoin – Flash árfolyam - Currency World
  4. "flash crash" címke | BitcoinBázis
  5. Ingyenes 0 001 btc
  6. Bitcoin ár és 500
  7. Wifi bitcoin bányász
  8. BTC flash crash (sokadik rész) | Kripto Akadémia

Ezért lehet a határidős szerződések felszámolásának olyan éles hatása az árra, ugyanez vonatkozik a nagy bányaállományokra, ha eladják. Ugyanakkor a bitcoin relatív likviditása azt jelenti, hogy az irracionalitásnak és a félelemnek nagyobb szerepe van a bitcoin árának meghatározásában.

Ha a kereskedők mozgást látnak a bitcoin árában, és attól tartanak, hogy ez egy kifejezett zuhanás kezdete lehet, akkor nagyobb eséllyel adnak el. Ráadásul a bitcoin eladása nagyobb hatással lesz a bitcoin árára, ami viszont még több kereskedőt ösztönözhet arra, hogy utánuk adjon el.

Flash to Bitcoin conversion cheatsheet

Ez a három tényező együttesen hozzájárult a június 2-i áreséshez. Tekintettel arra, hogy az elkövetkező hónapokban továbbra is nyomás alatt álló bányászokat és növekvő hosszú pozíciókat láthatunk, hasonló villanás-összeomlásokat is tapasztalhatunk. Tehát maradjon biztonságban. The Author has not filled his profile.