Btc dsp


Stratégiai együttműködésre készül a Békésben és Csongrádban kábeltelevíziós hálózatot btc dsp Délkábel Kft.

Az elkövetkezendő két és fél évben 1 milliárd forintot kíván költeni a DSP Rt. Nyitott kérdésnek nevezte, hogy a Délkábel Kft. Több helyi fórumon elhangzott - Békéscsabán és Orosházán - hogy stratégiai együttműködésre készül a Matáv Rt.

A stratégiai együttműködés keretében a Matáv Rt. A korszerűsítés révén a rendszer csillagpontossá alakul, interaktív kommunikációt tesz lehetővé és alkalmassá válik az internetszolgáltatásra is.

A DSP hitelből finanszírozza fejlesztéseit, amelyek végeztével Csábi László megfogalmazása szerint máris jelentős céggé válik a Délkábel.

btc dsp

A békéscsabai székhelyű Délkábel fejlesztési igazgatója, Valyuch László megerősítette, hogy két olyan településen is hálózatépítésbe kezdenek még az idén, ahol a FiberNet decemberében felvásárolta a helyi önkormányzati vagy magánkézben lévő kábelszolgáltatókat.

Az észak-békési Szeghalom után Sarkadon is alternatív hálózat kivitelezésbe kezd a Délkábel, miközben a Körös-Kábel megvásárlását követően millió forintos fejlesztésbe fog Gyulán, amelynek eredményeként ottani előfizetői számát ról re szeretné növelni.

btc dsp