Bitcoin vietnamban. Vietnamban is legalizálhatják a Bitcoint


Pénznemek, akiket érdekel a Bitcoin, a Litecoin és az Ethereum. Tekintettel a virtuális valutapolitikai erőfeszítésekre az országban, ez nem teljesen meglepő. A helyi minisztériumok egy ilyen jogi kereten dolgoznak, ahogy beszélünk.

A vietnámi miniszterelnök jóváhagyja a Bitcoin-t fizetési eszközként elfogadó tervezetet

Nem világos azonban, hogy ez a vietnami titkosítási pénztárak jövője szempontjából mit jelent. A jogi elismerés a közeljövőben nem lehetséges.

bitcoin vietnamban btc napi bezárási idő

A kriptográfiai bányászat az elmúlt hónapokban sokkal népszerűbb lett. Míg egyesek még mindig próbálják megcsinálni a Bitcoint, sok fogyasztó áll az alternatív valutákra. Mindössze annyi grafikus kártya van, amely a bányászat nyereséges valutáit kezdte.

Hogyan vásárolhatunk Bitcoin Cash-t Vietnámban 2021-ben

Úgy tűnik, Vietnam jelenleg a cryptocurrency bányászat forrása. Az ország megfelelő szabályozása nélkül nincs jogi ellentét ebben a koncepcióban. Ez nem jelenti azt, hogy az önkormányzat jóváhagyja ezt a tevékenységet. Nem jelenik meg, hogy eddig semmilyen felszerelést nem tartottak meg, de a helyzet bármikor megváltozhat. Ezenkívül a vietnami állami bank ismét figyelmezteti a nyilvánosságot a kriptográfákra.

bitcoin vietnamban bitcointrade api

Mint mindannyian tudjuk, ez egy általános taktika a bankok között, ami végül semmihez vezet. Az árak VND között mozoghatnak, attól függően, hogy milyen típusú készüléket vásárol.

bitcoin vietnamban bitcoin idővonal

Ez az elmúlt hetekben is okozott néhány hiányt bitcoin vietnamban régióban. Két hónappal ezelőtt a csúcskategóriás GPU-k és más számítógépes összetevők gyakorlatilag elfogytak országszerte. Egy hanoii üzlet tulajdonosa több tényezővel látta napi ügyleti összegét.

bitcoin vietnamban bitcoin qr

Az erőfeszítések ellenére úgy tűnik, hogy a vietnami bányászok jelenleg csak a titkosítói értékek marginális mennyiségét bitcoin vietnamban. Az ország egy kicsit késő a párthoz ebben a tekintetben. A cryptocurrency árak emelkedése és esése miatt továbbra is látható, hogy ez a törekvés nyereséges lehet Vietnamban.