Bitcoin tolvaj


bitcoin tolvaj ok coin bitcoin

Bitcoin tolvaj appot engedélyezett az Apple Egy kártevő alkalmazás került az App Store-ba, melyet az Apple annak kinézete és funkcionalitása alapján megbízhatónak ítélt. A kártevő egy bitcoin kulcs hardver gyártó hivatalos alkalmazásának álcázta magát, annak logóját és kinézetét imitálva. A csaló alkalmazás használata következtében a felhasználót Az Apple minden egyes alkalmazást kézzel ellenőriz mielőtt az App Store kínálatába kerül. Rengetegszer előfordul, hogy kártékony alkalmazások kerülnek be az Apple-höz átnézésre, melyek más alkalmazásnak álcázzák magukat mielőtt kikerülnek az App Store-ba.

bitcoin tolvaj tera bitcoin árindex

Ezek az alkalmazások rendszerint megbuknak az Apple hitelesítésén, de ahogy a fenti példa is mutatja a rendszer nem tökéletes. A kártevő fejlesztője bitcoin tolvaj állította a review folyamat során, hogy alkalmazásának funkcionalitása nem köthető kriptovalutákhoz.

Az engedélyezés után azonban a hamis Trezor app egy frissítéssel kripto pénztárcaként prezentálta magát amit az Apple már nem detektált.

bitcoin tolvaj hogyan lehet ingyenes bitcoin indiában

Öt felhasználótól lopott kriptovalutát a hamis Trezor alkalmazás az iOS-en, veszteségük összesen 1,6 millió dollár volt.