Bitcoin túlfeszültség


Az ETH és a BTC nem értékpapírok: Hol van a túlfeszültség?

Kriptó elindításának elmulasztása Az Értékpapír és Tőzsdei Bizottság nemrégiben hozott döntése, miszerint nem sorolja be a bitcoin és az ethereum értékpapírok közé, várhatóan magasabb kriptográfiai árakat fog kiváltani, és ez egy rövid időre meg is történt. A fő érmék áremelkedése ellenére a piac nagyrészt elnyelte a bejelentés sokkját, és ugyanarra a szintre állította vissza a kriptovalutákat, amelyek már hetek óta lebegnek.

CRYPTO NEWS: Latest BITCOIN News, ETHEREUM News, POOLIN News

A rövid visszapattanás fontos kérdéseket vetett fel a piaccal kapcsolatban, nevezetesen miért nem sikerült megvalósulnia a bikapiacnak, amelyre sokan számítottak. Miután az árak visszatértek a legutóbbi sávba, világossá vált, hogy a bejelentés nem volt olyan felemelő, mint várták, és bitcoin túlfeszültség oldotta meg a kriptopiacon továbbra is endemikus problémákat.

Egyrészt, míg a bitcoin és az éterem végül kategorizálásra került, a kriptovaluta-piac többi része a szabályozás tekintetében szürke területen ragadt. Ráadásul a döntés - noha néhány intézményi befektető számára pozitív volt - kevéssé befolyásolta az intézményi szektor véleményét.

ASRock H81M BTC Alaplap

Mindent összevetve ezek a tényezők együttesen nyomást gyakoroltak a BTC és az ETH áraira, és kevés az a bizonyosság, hogy hamarosan megszűnnek, ami tovább csillapítja az optimizmust a bikapiac lehetséges újrakezdésével kapcsolatban. Az ETH azonban hamarosan visszaesett, és bár azóta helyreállt, messze van a bika piacától, amelyet sokan vártak. Egyik érme sem tudta visszaszerezni a vége felé elért csúcsokat.

A Bitcoin egyedi aktív felhasználói száma minden idők legmagasabb szintjét érte el a Glassnode adatai szerint. Miután Az egyedi aktív felhasználók száma március óta folyamatosan növekszik, amikor a koronavírus-járvány megterhelte a világgazdaságot.

Ez az indítás elmulasztása sok kriptobikát elgondolkodtatott, akik hatalmas készpénz-beáramlást láttak előre, miután a SEC potenciálisan bénító besorolását levették az asztalról.

A BTC, ETH és más kriptovaluták értékpapírokká minősítése azt jelenti, hogy azokra a jelenleginél lényegesen szigorúbb előírások vonatkoznának, amikor technikailag áruknak tekintik őket.

Qoltec Bitcoin Miner 1000W Gold (50145)

A Howey-teszt által meghatározott értékpapírokra szigorú közzétételi és bejelentési törvények vonatkoznak, amelyek drasztikusan megváltoztatnák a kriptovaluta-tranzakciók és a kereskedelem működését. Míg a vita arról, hogy a bitcoin, az ethereum és más érmék megfelelnek-e a Howey Test sávjának, továbbra is ellentmondásos, a SEC döntése várhatóan felszabadítja a bitcoin árát. A szabályozási akadályok eltávolításával az értékpapírosítás azt jelentette, hogy a piacnak fel bitcoin túlfeszültség robbannia.

  1. A Bitcoin mindenkori magas aktív felhasználók számát éri el, küszöbön áll a túlfeszültség?
  2. Ok coin bitcoin
  3. Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon?

A SEC árfolyamán kívül még mindig vannak olyan tényezők, amelyek befolyásolják az árak esetleges növekedésének fenntarthatóságát. Az iparági megfigyelők és a kriptográfia rajongói által az egyik legnagyobb előrejelzést az intézményi pénz megérkezése jelenti, amely potenciálisan hatalmas likviditási injekciót jelentene a piacon.

A biztonsági besorolás elvesztése azt jelenti, hogy a kriptopénzek túlságosan szabályozatlanok maradnak sok kockázatkerülő alap ízlése szempontjából, korlátozva, hogy mennyit fognak részt venni a piacon.

bitcoin túlfeszültség up btc vizsga hírek

Ezenkívül a főbb pénzügyi intézmények továbbra is meggyőződéssel küzdenek a kriptográfia ellen. Ez a kereskedők számára jelentkező nehézségekben nyilvánul meg, a kriptográfiai hitelkártya-használat tilalmától és még sok mástól. Míg a legutóbbi jelek szerint a SEC általános hozzáállása pozitív a kriptográf piacokkal szemben, rövid távon kevés előrelépés várható, és ez a legjobb esetben is darabosnak bizonyulhat.

Prosím, ověřte se

A kriptovaluták visszafogásának másik nagy kérdése maga a piac. A bitcoin és más kriptovaluták terjeszkedése miatt az érmék nagy száma általában néhány pénztárcába koncentrálódik, vagy a konzorciumok összejátszhatnak, hogy manipulálják az árakat egy jórészt szabályozatlan ökoszisztémában.

bitcoin túlfeszültség airbitz bitcoin cím

Yaniv Altshuler, az AI-vel működő prediktív elemző platform vezérigazgatója és bitcoin túlfeszültség azt állítja, hogy a vállalat "a bejelentést megelőző hetekben elemezte a blokklánc-tevékenységet, és több struktúra kialakulását észlelte - mindegyik több tucatezer pénztárcát tartalmaz. Ezek a formációk látszólag decentralizáltak, ugyanakkor erősen korrelált viselkedést mutatnak. A bejelentést megelőző napokban azt tapasztaltuk, hogy ezek az entitások nagy mennyiségű ETH-t és BTC-t kezdtek felhalmozni.

Gyanítjuk, hogy ez egy előzetes információ meglétét jelenti, amelyről bárki tudott Ez a nagy méretű pénztárcagyűjtemény.

Ez a viselkedés részben "párnaként" működött, korai keresletet generált a bejelentés előtt, és elnyelte a követelés egy részét, azáltal, hogy zsetonokat engedett vissza a piacra.

bitcoin túlfeszültség kereskedelmi szimbólum bitcoin

Kérdések vannak a SEC határozat szélesebb körű hatásáról is. Ez az érméket elbizonytalanítja, és a legtöbb intézményi befektető vonakodik jelentősen kitenni magát az eszközosztálynak, hogy csak a szabályozási és megfelelési költségekkel szembesüljön. Kriptó elindításának elmulasztása A SEC besorolási döntése körüli felhajtás ellenére a valóság az, hogy a kriptovaluták rövid távon valószínűleg nem látnak újabb őrületet a es árfolyammal.

bitcoin túlfeszültség 1 bitcoin hány satoshi

Az árak nagyrészt változatlanok maradtak, de hónapok óta nem tudták tartani a hosszan tartó ralit. Még a szabályozói bilincs eltávolítása esetén is a piacnak szembe kell néznie az eddig hátráltató problémákkal.

Túlfeszültség ellen védő elosztó - PROHARDVER! Hozzászólások

Nem valószínű, hogy az bitcoin túlfeszültség befektetők a végtelenségig a pálya szélén maradnak, mivel a szabályozók végül tovább pontosítják álláspontjukat. Addig a kriptókat továbbra is saját struktúráik kötik meg. Az általuk biztosított decentralizáció ellenére a vagyon felhalmozása néhány pénztárcában továbbra is problémás marad. Időközben a gyorsabb megoldás a piac számára a felhasználók kritikus tömegének elérése lenne, hogyan vásárolhat bitcoint a fejlődés hamarabb nyilvánulhat meg.