Bitcoin szeminárium


bitcoin szeminárium

Légy trendi tőzsdés — online előadás vasárnap este Portfolio Cikk mentése Megosztás A tőzsdézésben az egymillió dolláros kérdés úgy hangzik, hogy hol érdemes vásárolni, illetve hol van az a pont, ahol eladáson gondolkozhatunk? Olyan módszer, mely segítségével pontosan látjuk a jövőt nem létezik, de a grafikonokra támaszkodva sokat javíthatunk esélyeinken.

bitcoin szeminárium

Vasárnap esti online előadásunkon arról a módszerről beszélünk, mely segítségével a legegyszerűbben állíthatjuk a valószínűségeket a saját oldalunkra. Ez a módszer nem más, mint a piaci trendek követése.

Előadásunkon tehát a piaci trendeket, illetve azok lehetséges fordulatát kutatjuk, majd a trend irányának megfelelően vételi és eladási zónákat azonosítunk. A trendek azonosításán túlmenően az extrém túladott tartományokat is feltérképezzük a grafikonon, ahol akár trenddel szemben is megfontolandó a kereskedés.

bitcoin szeminárium

Természetesen mindezt a piac aktualitásain, tőzsdeindexeken és nemzetközi részvényeken szemléltetjük. Tematika Hogyan határozzuk meg a trendet?

Miért jó bitcoin szeminárium trend irányába kereskedni? Mikor fordul a trend?

bitcoin szeminárium