Bitcoin pkr


Megosztom Miamiban nemrég ért véget egy jó nagy, meghatározó kriptopénz tematikájú konferencia, többek között ezen az eseményen jelentette be El Salvador elnöke, hogy bizony hivatalos fizetőeszközzé válik náluk a bitcoin.

bitcoin pkr bitcoin érték kínában

De nem ez volt az egyetlen újdonság, illetve frissen startoló projekt a konferencián, többek között a Bitcoin Water Trust is elrajtolt, óriási sikerekkel, mutatjuk a részleteket.

Egy jótékonysági szervezetről van szó, a világ elmaradott régióiban az ivóvízellátás problémájával foglalkoznak. Az adományokat természetesen bitcoinban várják, így kapcsolódnak ehhez a piachoz.

bitcoin pkr winklevoss bitcoin

A remek időzítés, és a kiváló marketing-érzék voyager crypto a gyümölcsét, eddig három bitcoin pkr telt el, több mint 1,3 millió dollárnyi bitcoint kaptak a globális közösségtől.

Persze a projekt egésze ennél összetettebb, hiszen a New York városában székelő Water néven ismert szervezet már régóta létezik, azonban a Bitcoin Water Trust új projekt, most jön a csavar, ami nagy valószínűséggel hozzájárult a sikerhez. Lássuk be, ha van valami, amit ezen a piacon mindenki szeret hallani, akkor az a hosszútávú elköteleződés, erre játszott rá ügyesen a szervezet.

bitcoin pkr bitcoin kereskedő jj lin

A megőrzést a Gemini kriptopénztőzsde végzi számukra, Tyler és Cameron Winklevoss alapítók elmondása szerint azért nagy dolog az adakozásnak ez az új formája, mármint a HODL alapú kripto-donáció, mert ezáltal amit ma beküldünk, az… …többet fog érni a jövőben, tehát tulajdonképpen nagyobb adományokat tehetünk, mint amekkorát a jelenben elbír a pénztárcánk.

Lássuk be: ezzel nehéz vitatkozni, pofonegyszerű, egyben zseniális húzásról van szó.

bitcoin pkr bitcoin kereskedési stratégiák kezdőknek

Nem teljesen újkeletű amúgy a ban indult Water életében a bitcoin pkr elfogadás, már óta várnak kriptopénz adományokat, ám ez az első alkalom, hogy a HODL stratégiájával keverik a modelljüket.

Ha most szeretnél kriptopénzeket venni, akár azért, hogy saját magadnak HODLereld, akár azért, hogy jótékony célra fordítsd, mi a Binance megbízható szolgáltatását ajánljuk!

bitcoin pkr ftx crypto exchange