Bitcoin p2sh, Vélemények


Ennek ellenére, ahol az irányviták felmerülnek, természetes tekintély hatja át őket arra, hogy alkotásaik döntéshozóiként járjanak el. A Bitcoin már korán nem volt kivétel. Fennállásának első két évében Nakamoto vezető fejlesztő és jóindulatú diktátor szerepét töltötte be.

Mint a Bitcoin vitathatatlan vezetője, akár nyolc protokoll-módosítást hajtott végre anélkül, hogy sokkal hasonlított volna egy tágabb beszédre [ 1 ]. Vagyis addig, amíg fokozatosan nem lépett ki a projekttől.

Andresen által előnyben részesített szavak megválasztása megfelelő volt, mivel az átmenet körülményei szokatlanok voltak, rövid nyilvános üzenetnek, a feladatok magán átadásának és egy kulcs cseréjének, amely lehetővé tette a felhasználó számára, hogy rendszerszintű figyelmeztető üzenetet küldjön. Ennek ellenére abban az időben ez kevés nehézséget okozott a Bitcoin kicsi, de egyre növekvő kódolócsoportja számára. A legtöbbet aggasztották a kritikus javítások, és Andresennek, a megbízott professzor házastársának volt ideje bitcoin p2sh lelkesedése a munka vezetésére [ 3 ].

bitcoin p2sh keene nh bitcoin

Egy ideig ez egy olyan cél volt, amelyben a Bitcoin új közreműködői csoportja úgy tűnt, egyetértenek [ 4 ]. Csupasz Multisig Szerencsére a megoldás tervét Nakamoto biztosította.

Mint Andresen megtudná, bitcoin barrie Bitcoin kódja már lehetővé tette a felhasználók számára, hogy biztonságos tranzakciókat hozzanak létre, amelyeket csak akkor lehet elkölteni, ha több privát kulccsal aláírták [ 5.

Если я не ошибся в вычислениях и Цилиндрическое море не глубже, чем я думаю, этот канал проходит с юга на север под самим - Итак, следуя за баржей, мы вернемся под Северный полуцилиндр.

Többszörös vagy röviden multisig esetén a magánkulcsokat több eszközön, a világ másik végén lehet tárolni, vagy meg lehet osztani a felhasználó és a pénztárca szolgáltatás között, ami azt jelenti, hogy a hackereknek több célpontot kell kompromittálniuk érmék ellopása érdekében.

Elragadtatva ezt az ötletet, Andresen lesz az első bajnoka, aki indulatos könyörgést fogalmaz bitcoin p2sh a levelezőlistán, hogy ösztönözze a közreműködőket a cselekvésre.

 1. Bitcoin – Wikipédia
 2. Мы великолепно ладили друг с другом, общение обогащало .
 3. Ну как, ты счастлива.

Ezek közül a legsürgetőbb az volt, hogy a tranzakciók nem voltak kompatibilisek a Bitcoin szabványos címformátumával, ehelyett sokkal hosszabb címeket igényeltek. Emiatt a multisig pénztárcákat finanszírozó tranzakciók nagyobbak voltak és magasabb díjakat igényeltek.

Ráadásul ezeket a díjakat nem annak kellett fizetnie, aki bitcoint kapott a multisig pénztárcával, hanem annak, aki bitcoinot küld nekik. Ha egy csomópont multisig tranzakciót kapott, akkor egyszerűen figyelmen kívül hagyta.

Hasonlóképpen nem volt crypto revolt platform arra, hogy a bányászok blokkokba foglalják ezeket a tranzakciókat.

Ha felvennék őket, a csomópontok elfogadnák őket a multisig tranzakciók végül érvényesek voltak. De a gyakorlatban a megnevezés csak lehetetlenné tette ezen ügyletek megerősítését.

 • Harc a P2SH-ért: Az első Bitcoin háború elmondhatatlan története
 • Bitcoin whatsapp csoport link
 • Bitcoin copy trader
 • Там будет сказано, что сперва прилетят светляки, а мы будем идти с белым флагом, как вы предложили.
 • Hogyan lehet elérni a bitcoin P2SH (3 *) cím egyensúlyát a bitcoind segítségével | HOW

Első javasolt az álnéven fejlesztő ByteCoin alapgondolata az volt, hogy a felhasználók kivonatolhassák az utasításokat, részletezve azokat a feltételeket, amelyek mellett a bitcoin később elkölthető ideértve a multisig pénztárcákba és onnan isbeillesztve ezt a kivonatot egy tranzakcióba.

Az érméket lényegében egy hash-ra küldenék.

Bitcoin p2sh érmék elköltésekor egy multisig felhasználó fizetne a hozzáadott tranzakciós méretért, míg a szükséges extra adatok kisebb terhet jelentenek a hálózat számára. Nem mindenki osztotta Andresen sürgősségét. Andresenből az óceán túloldalán egy fiatal Bitcoin p2sh Taaki azt javasolta a fejlesztőknek, hogy szánjanak időt a javaslat felülvizsgálatára.

Lényegében annak végrehajtása megkockáztatná, hogy a blokklánc, az összes Bitcoin tranzakció végleges nyilvántartása, amelyet a szoftverszabályaira vonatkozó közös konszenzus érvényesít, inkompatibilis hálózatokra oszolhat.

Hogyan lehet előállítani a bitcoin P2SH WIF kulcsot és címpárt a sha256 privát kulcsból?

Újfajta puha villa Elég hamarosan azonban Andresen rájött, hogy lehet csillapítani rágalmazóit. Ezek a csomópontok ellenőriznék, hogy a kivonat megfelel-e az új utasításoknak, de nem érvényesítenék őket, ehelyett alapértelmezés szerint elfogadják a tranzakciókat.

bitcoin p2sh bitcoin core wallet gui

Amíg a bányászok többsége betartatta az új szabályokat, ez bitcoin p2sh jelentette, hogy az új blokkláncot mind frissített, mind nem frissített csomópontok érvényesnek tekintik. A frissített csomópontok elfogadnák a blokkláncot, mert az új szabályokat betartatták, míg azok a csomópontok, amelyeknek nem sikerült frissíteniük, elfogadják a blokkláncot, mert az új szabályok sem így, sem úgy nem törődtek.

Nem meglepő, hogy Andresen felismerését, hogy ez elkerülhető, más megalapozott közreműködők üdvözölték, akikkel gyorsan megosztotta a hírt. Elméletük szerint valami közvélemény-kutatást végezhetnek annak megállapítására, hogy egy bitcoin várható ára 2021-ben elég széles támogatottsága van-e a bányászok részéről, és ezt követően felhasználhatják a biztonságos frissítés biztosítására.

Hogyan lehet elérni a bitcoin P2SH (3 *) cím egyensúlyát a bitcoind segítségével

A bányászokat arra kérnék, hogy egy kis adatot tegyenek bele az általuk kitermelt blokkokba, hogy bitcoin p2sh, hogy betartatják az új szabályokat. Amikor a többség készen állt, a változást aktiválni lehetett [ A meglévő op-kódok csak odáig mehetnek: a nem frissített csomópontoknak az új szabályok megértése nélkül el kell fogadniuk az érméket hashból költött tranzakciókat. Andresen találta clam bitcoin az előrelépést, és a sajátos P2SH megoldásához egyáltalán nem lenne szükség új op-kódra.

Inkább Andresen ötlete az volt, hogy a Bitcoin programozható legyen egy bizonyos tranzakciós formátum felismerésére, majd ezt a formátumot szokatlan módon értelmezze, hogy új utasításokkal érvényesítse.

Minden olyan csomópont, amely nem frissített, a hagyományos logikát használva értelmezné a nem hagyományos formátumot. Ez azt jelentette, hogy a P2SH puha villaként telepíthető: mindaddig, amíg a hash erő többsége érvényesíti az új szabályokat, mind a régi, mind az új csomópontok egyetértenek ugyanabban a blokkláncban. Andresen javaslata a legtöbb számára kielégítőnek tűnt.

 • Hogyan lehet előállítani a bitcoin P2SH WIF kulcsot és címpárt a sha privát kulcsból? | HOW
 • App kereskedési bitcoin
 • Bitcoin eladása robbantani
 • Как это для обмена.
 • ‎Coinomi Wallet az App Store-ban

A béke néhány napig tartana. Miért ne használná az USD-t? A konszenzus megtörése Dashjr lenne, akinek korán el kellett hagynia az ülést, és csak később tudta meg, hogy Andresen P2SH-verziója az elfogadott kompromisszum. Andresen bitcoin p2sh szokatlan jellege felpörgette Dashjr-t, aki úgy vélte, hogy ez bonyolítja a protokollt és bizonytalan következményeket von maga után. Felmerítette a kérdést Andresennel, de utóbbi nem volt meggyőződve arról, hogy aggályai a tervek megváltoztatását érdemlik [ Ahelyett, hogy a technikai vitát a fejlesztőkre korlátozták volna, egyesek úgy vélték, hogy Dashjr egy népszerű tömeg felbujtására törekszik.

Nem segített, hogy Dashjr a projekt egyik quixotikusabb közreműködője volt, aki ismert az alternatív számrendszerek és az erős keresztény hit védelmében kifejtett hosszú érveiről. A CHV lényegében egy másik P2SH megvalósítás volt — de nem igényelte a tranzakciók kimenetének nem konvencionális értelmezését.

bitcoin p2sh trend a stratégiai bitcoin után

De Andresen számára már késő volt a további vitához. A nyilvános kirobbanás után füstölve a sajátjával válaszolt, és ezt írta: — Luke, megpróbálod a türelmemet.

Néhány napra el fogok lépni a kódtól, hogy megnyugodjak, bitcoin p2sh valami hülyeséget csinálnék.

Egyes szolgáltatók lehetővé teszik kereskedők számára bitcoin elfogadását olyan módon, hogy a kereskedő azonnal dollárban vagy egyéb szokásos devizában kapja meg a bevételt. Ezen kívül használható közérdekű felajánlásokra egyes szervezeteknél. Manapság már a hétköznapokban is sokan használják őket. A hosszútávú pénzügyi befektetések mellett lehet például kriptovalutával termékeket vásárolni és értékesíteni online, mivel egyre több webshopban is elfogadják fizetőeszközként. Ezen kívül már a szórakozás területére is betört: online játékokat, sőt, szerencsejátékokat is finanszírozhatunk bitcoinnal és más kripto pénzekkel.

Taakira esik a kisebbségi hang, ha komolyan veszi a béren kívüli aggályokat — de nem azért, mert ellenezte Andresen megoldását, vagy szükségszerűen egyetértett Dashjr. Az akkor húszas évei elején járó fejlesztő már a Bitcoin egyik legszókimondóbb közreműködője volt, és bár még nem lett a címsorokat elkapó anarchista, aki guggolásból hackelt és 3D-nyomtatott fegyverfutókkal utazott, elképzelése a szoftverről egy intézményellenes mozgalom már kiszorította a projekt belső köréből.

Много лет назад, прежде чем авантюрист-биолог сумел обнаружить, каким образом можно изменить пол октопаука на противоположный, отпрысков могла производить только царица. Прежде нормальные взрослые октопауки разделялись на два пола.

Ez viszont Taakit bizalmatlanná bitcoin p2sh a projekt felgyorsuló fejlesztési folyamata iránt. Jobban szerette volna, ha a döntéshozatali folyamat időbe telik, és bevonja a szélesebb felhasználói bázist.

Véleménye szerint a Bitcoint nem szolgálta ki jól egy kis fejlesztői kabin, amely felhívta a lövéseket.