Bitcoin mellszobor, Kiemelt posztok


hogyan lehet bitcoin címet kapni

Pénz Szobor készül Budapesten a bitcoin feltalálójának Igaz, fogalmunk sincs, hogy ki lehet a Nakamoto Szatosi neve mögött rejtőző ember vagy emberek, de ez nem akadályoz meg egy csoportot abban, hogy szobrot állítson neki.

A Telex adta hírülhogy elkészültek a látványtervek Nakamoto Szatosi szobrához, amit a Graphisoft Parban terveznek felállítani.

1 btc a ghs-hez

Az is bizonytalan, hogy egy ember vagy matematikusok egy csoportja. Ráadáásul a bitcoint leíró tanulmány óta nem is hallatott magáról. Szóval egy vagy létező vagy nem, vagy több ember vagy nem, vagy ázsiai vagy nem figura szobrát próbálják felállítani, aki vagy férfi, de az is lehet, hogy nő.

Bitcoin Really Good News Despite BTC Price Drama! [Crypto News 2021]

A Telexen megtekinthető látványterv néhány egyértelmű döntést hozott a fenti kérdésekben. Nakamotó férfinak tűnik, egy embernek és abból is fiatalabbnak.

bitcoin 1 év diagram

Ráadásul kapucnis pulóvert visel, mint a hackerek a hollywoodi akciófilmekben. A szobrot Gergely Réka és Gilly Tamás készíti, a bitcoin mellszobor pedig 27 hazai szervezet és magánszemély dobta össze.

A Fox News is felkapta a budapesti bitcoin szobor hírét A kriptovaluta ismeretlen atyjának bronzszobra a budapesti Graphisoft Parkban kap helyet, a létrejöttét segítő közösség már az első látványterveket is megosztotta. Az absztrakt műalkotás részben közösségi finanszírozásból épül, a híre már terjed a külföldi médiában is. Kicsoda Satoshi Nakamoto, és miért állítanak neki szobrot Magyarországon? Ez egy hatékony, igazságos és átlátható adatbázis, ami az emberek közötti bizalmatlanságot küszöböli ki.

A szoborra összeadott 3,1 millió forintból egy imázsfilm is készül majd. Ha tetszett a cikk:.

hogyan juthat el készpénzt a bitcoin-tól