Bitcoin lekvár. Esnek a kriptók, de a mai mínuszok a nyugalom szigetére emlékeztetnek a korábbi vérengzéshez képest


x11 bitcoin

Forrás portfolio. A legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptodeviza árfolyama még soha nem volt ilyen magasan története során.

bitcoin fizetési rendszer verem túlcsordul

Az idei évben az árfolyam már százalékot ralizott, az elmúlt 1 hónapban 50 százalékot, amivel messze az egyik legjobb befektetésnek bizonyult idén, viszonyításképpen a szintén népszerű arany árfolyama csak nagyjából 17 százalékot emelkedett az év eleje óta. A bitcoin eddigi legmagasabb árfolyamát még december én érte el, de arról már különböző adatok vannak, hogy mekkora is pontosan a valaha elért legmagasabb csúcs, ami a decentralizáltságnak köszönhető.

A Coinmarketcap adatai alapján ez 20 dollár volt pl.

napi kereskedelem bitcoin futures

A saját rendszerünkben lévő Bitstampes csúcs 19 dollár volt, ennél már magasabban volt ma az árfolyam, napközben elérte a 19 dollárt is. Emiatt eltérőek azzal kapcsolatban is a vélemények és a bejelentések, hogy volt-e már új csúcs.

Az biztos, hogy az árfolyam már november én átlépte a 19 ezer dolláros szintet, amire már szintén nem volt példa vége óta, amikor a mindenkori csúcsokat elérte a bitcoin és az igazi lélektani határ sokak szerint a 20 ezer bitcoin lekvár szint egyébként. Aztán hirtelen nagyot zuhant az árfolyam a múlt héten, de most ismét visszakapaszkodott és át is törte a korábbi csúcsok egy részét.

kiszámítja a crypto bányászati ​​nyereséget