Bitcoin kalóz, Küldd el egy barátodnak!


Lopás létezik, az meg senkit nem érdekel, hogy te nem tudod megvenni, vagy neked "nem ér annyit" attól a lopás még lopás marad!

Valóban nem a pisztoly a bűnös, hanem az ember aki meghúzza a ravaszt. Mégis tilos otthon bárkinek pisztolyt tartani Tehát még egyszer: A torrentezés, bárminek a letöltése, feltöltése per definitionem NEM lehet lopás, mert a lopás jogtalan eltulajdonítást jelent, és többszörös kárt okoz, mert nemcsak nem fizeted ki a használatot, de magát az eredeti terméket is eltulajdonítod.

Ergo újra le kell gyártani, a helyén hiány keletkezik. A warez során letöltött cuccok helyén nem keletkezik hiány, nem tűnik el a fejlesztők tulajdonából vagy a Steamről az adott cím, ha valaki letölti, ez pusztán jogosulatlan használat.

rakéta bitcoin

Ezt belátni persze körülbelül öt másodperc gondolkodásba telne, de hát miért is várok én el egyáltalán bármit is attól a fajtól, aki ben még mindig úgy véli, bitcoin friendly banks uk lapos a föld Privát Válasz Új hozzászólás [!

A torrent nem egyenlő az antikrisztussal.

hol tölthetek egy bitcoint

A torrent egyelnő a fájlmegosztással, ugyanúgy le lehet onnan szedni ingyenes programokat, akár megfizethetetleneket photoshop, sony vegas bitcoin kalóz khmrégmúlt idők már megvásárolhatatlan játékait, esetleg már nem forgalomban lévő filmeket, esetleg nagy méretű fájlokat egy barátodtól.

Fáj látni a magyar mentalitást ahogy egyes dolgokat azonnal deffiniáltok valami másik tök random dolog ként. Vita nem egyenlő bitcoin kalóz, torrent nem egyenlő kalózkodás.

kártyás cashout bitcoin

Én például speciel jó ötletnek tartom a dolgot, nekem teljesen megfelel hogy elvesznek a teljesítményemből a látogatás ideje alatt, kiváltja a reklámokat, és jóval kevéssé vesz el a felhasználói élményből.

Ennyit nyugodtan odaadok, a személyes adataimhoz nem férnek hozzá, csak az erőforrásaim egy bizonyos százalékát kapják meg, azt is addig ameddig ott vagyok, és valószínűleg nem a látogatás ideje alatt fogom a szerverparkon renderelni a nasa galaxismodelljét. Csak mondjuk

bitcoin python