Bitcoin indiába


cmu bitcoin

Megosztom El Salvador elnökének napokban tett nyilatkozata a Bitcoinról, felkavarta a nemzetközi kedélyeket. Ezt követően sorra jelentették be bitcoin indiába Dél-Amerikai országok a Bitcoinnal kapcsolatos állásfoglalásukat.

Azonban most Indián a világ szeme!

  • Bitcoin venezuelában
  • India új eszközosztályba sorolná a Bitcoint | Kripto Akadémia

Bár India még mindig a kriptovalutákra vonatkozó szabályozást fontolgatja, az iparág néhány vezető tisztviselője a Bitcoin eszközosztályba sorolását kezdeményezheti. Az indiai kormány úgy látszik, hogy szép lassan eltávolodik a virtuális valutákkal szembeni agresszív álláspontjától. Mindemellett, az indiai kormányzat kriptókkal tanúsított engedékenysége ellenére sem változtatott az álláspontján, és továbbra is fenntartja aggodalmát.

cryptocurrency autotrader

Ami pedig az RBI álláspontját illeti, továbbra is komoly aggályaink vannak a kriptovalutákkal szemben, amelyeket közöltünk a kormánnyal. Ami pedig a befektetőket illeti, minden egyes befektetőnek saját magának kell körültekintően eljárni a kriptovalutákkal és döntést hoznia. A hírek szerint a minisztériumban egy szakértői testület már tanulmányozza az ügyet.

Hamarosan egy új javaslattervezet kerül a kabinet elé.

svájci bitcoin

Nagyon bízunk abban, hogy a kormány felkarolja a kriptovalutákat és a blokklánc technológiát. Ismét fontos mérföldkőhöz érkezhet a Bitcoin az elfogadottság terén India által.