Bitcoin gyógyszertár,


cfd trade bitcoin

Olyan válságba került Nagy-Britannia, hogy kifogyhatnak az… A Kifli és a Benu közös együttműködésével pluszszolgáltatás érhető el azon vásárlóknak, akik gyorsan, kényelmesen, sorban állás nélkül szeretnének hozzáférést olyan, gyógyszertárakban elérhető termékekhez, mint például a vény nélkül kapható nem támogatott gyógyszerek, vitaminok, táplálékkiegészítők és szépségápolási termékek — írja közleményében a két cég, hozzátéve, hogy a vényköteles gyógyszerek továbbra is csak a gyógyszertárakban érhetők el.

A fő célkitűzésük az együttműködéssel a gyógyszertárak által képviselt biztonságos gyógyszer-elérhetőség mellett a hozzáférési idő lerövidítése volt, hiszen a koronavírus-járvány még nagyobb óvatosságot kíván. Az együttműködés révén a Benu online kínálatának több bitcoin gyógyszertár legnépszerűbb terméke közül válogathat az új gyógyszertári oldalt felkereső vásárló.

php cryptocurrency exchipt script

Azt is írják, hogy az online áruházban 4 órás, de akár 3 órán belüli expressz szolgáltatás is bitcoin gyógyszertár. A webshopot felkeresve több nagy kategória — például baba-mama, gyógyászat, vitaminok — alatt böngészhetünk, és például a megfázás elleni legnépszerűbb termékek elérhetőek, ahogy fájdalom- és lázcsillapítókat is lehet rendelni, de online rendelhető a koronavírus-gyorsteszt is.

atcc btc

Forrás: index.