Bitcoin felére


bitcoin felére hogyan lehet a nyereséget a bitcoin segítségével

Jöhet a bitcoinnál a rettegett halálkereszt Portfolio Cikk mentése Megosztás Az áprilisi csúcshoz képest mostanra lefeleződött a bitcoin árfolyama, és egyre közelebb vagyunk ahhoz, hogy kirajzolódjon a kriptovaluta grafikonján a halálkereszt nevű technikai formáció. Április közepén még 65 ezer dollár közelében állt a bitcoin árfolyama, jelenleg pedig ennek közel felén, 33 ezer dollár közelében. Ráadásul az esés az elmúlt napokban tovább gyorsult, és nagy vételi erőt winklevoss bitcoin nem látunk a kriptovalutánál.

bitcoin felére btc fa

Most egy érdekes technikai formációhoz közeledik a bitcoin, ugyanis, ha tovább esik az árfolyam de a következő napokban akár az árfolyam esése nélkül is megtörténhetakkor az 50 napos mozgóátlag a napos mozgóátlag alá eshet, így pedig kirajzolódhat a halálkeresztnek nevezett jelenség.

Utoljára tavaly márciusban fordult ilyen elő, bitcoin felére azonban gyorsan fel is pattant az árfolyam, és az 50 napos újra a napos mozgóátlag fölé emelkedett, vagyis kirajzolódott az aranykereszt. És, hogy miért gyorsult be a bitcoin árfolyamának esése az elmúlt órákban?

bitcoin felére bitcoin scripting language

Az okokat ebben a cikkünkben gyűjtöttük össze. Kapcsolódó cikkünk.

bitcoin felére bitcoin rate most