Bitcoin bezos. Elon Musk 15 milliárd dollárt bukott egy nap alatt, már nem ő a világ leggazdagabb embere


bitcoin bezos

Elon Musk 15 milliárd dollárt bukott egy nap alatt, már nem ő a bitcoin bezos leggazdagabb embere Portfolio Cikk mentése Megosztás Elon Musk többé nem a világ leggazdagabb embere, miután a Tesla árfolyama 8,6 százalékot zuhant hétfőn, ezzel pedig 15,2 milliárd dollárral csökkent a cégvezér vagyona. De a Teslát sem kímélték a befektetők, az elektromosautó-gyártó árfolyama 8,6 százalékkal került lejjebb.

Mindennek következőben pedig 15,2 milliárd dollárral csökkent Elon Musk vagyona.

bitcoin bezos

A Bloomberg szerint Musk mostanra csak a világ a második leggazdagabb embere, miután ,4 milliárd dollárig csökkent a vagyona a januári csúcsról, ami milliárd dollár volt.

Az Amazon alapítója, Jeff Bezos ismét az első helyre került bitcoin bezos úgy is, hogy hétfőn 3,7 milliárd dollárral csökkent a vagyona.

Távozik az Amazon éléről Jeff Bezos

A két milliárdos január óta egyébként cserélgeti a dobogó első két helyét, elsősorban a Tesla árfolyamának változása miatt. Idén a Tesla árfolyama 25 százalékos pluszban is járt, majd szinte az egész korábbi emelkedést visszaadta jelenleg 1,3 százalékos pluszban van.

bitcoin bezos

Musk egyébként egy rövid időre megszerezte az első helyet, mikor a másik cége, a SpaceX millió dollár tőkét vont be ebben a hónapban, ami 74 milliárd dollárra értékelte a vállalatot, amely 60 százalékos ugrásnak felel meg tavaly augusztushoz képest. Bezos 3 egymást követő éven keresztül tartotta az első helyet idén januárig, mikor Musk a Tesla ralijának köszönhetően rövid időre letaszította a trónról.

bitcoin bezos