Bitcoin alapítvány


Azok, akik átvészelték a pandémiát, továbbra is munkaerőhiánnyal és látogatási korlátozásokkal küszködnek. Viszont ha valaki alkalmazkodni tud a kialakult helyzethez, rengeteget kaszálhat. Nézzük, min áll vagy bukik a mai modern éttermek sikere! A mai vásárlók, főleg a milleniálisok óriási elvárásokat támasztanak a kedvenc márkáik felé, amelyek alól az éttermek, a kávézók és a kocsmák sem képeznek kivételt.

Az árfolyam növekedését az intézményi befektetők megjelenése gyorsította fel, az új csúcsot pedig azt követően érte el a Bitcoin, hogy már a Tesla is millió dollár értékben vásárolt be belőle.

A csillagászati hozamok mellett a Bitcoin más, mindennapi felhasználásról, például az adományozásról már jóval ritkábban esik szó. Hazánkban az elmúlt napokban a valaha volt egyik legnagyobb, magánszemélytől egyösszegben kapott támogatásban részesült az SOS Gyermekfalvak és a Várva Várt Alapítvány, összesen 25 millió Btc express értékben.

Az adományozó korai Bitcoin befektető, aki az eddig realizált profitjából az SOS Gyermekfalvak részére 10 millió- a Várva Várt Alapítványnak pedig 15 millió Ft értékű Bitcoin adományt ajánlott fel.

A kriptovalutában történő adományozást az egyik legismertebb hazai kriptovaluta váltó, a CoinCash. Az SOS Gyermekfalvak közel olyan gyereknek tud nevelőszülői családot biztosítani, akik nem élhetnek a vér szerinti szüleikkel.

Többségük elhanyagolás, bántalmazás, a szülők szenvedélybetegsége- vagy betegsége miatt került az SOS-be, ahol pszichológusok fejlesztőpedagógusok és egyéb szakemberek a nevelőszülővel közösen azon dolgoznak, hogy a gyerekek visszakapják a gyerekkorukat és kiegyensúlyozott, egészséges felnőtté válhassanak.

Minden kriptovalutában befolyt adományt a magyarországi SOS Gyermekfalvakban élő gyerekekre fordítunk.

A Várva Várt Alapítvány ben kezdte meg működését civil összefogással. Az alapítvány célja annak elősegítése, hogy a válsághelyzetben lévő várandós anyák magzataikat kihordhassák, megszülhessék, és saját családjukban nevelhessék.

bitcoin alapítvány a fedezeti alapok bitcoin stratégia

A krízisbe került családokkal egyéni fejlesztési tervek alapján működnek együtt. Ezzel azt szeretnék elérni, hogy az egyik krízishelyzet után ne alakuljon ki a következő, hanem a hibás döntések logikájának megértése után fel tudjanak építeni egy tervet a rossz döntések elkerülésére.

bitcoin alapítvány top crypto jelek

A Várva Várt Alapítvány sokéves álma valósulhat meg a kapott adomány segítségével, ugyanis egy babaváró otthon kialakítása válik lehetővé, egy fiatal Baranya megyei bitcoin alapítvány számára. A kriptovalutában történő adományozás egyik nagy előnye, hogy átváltásukat a CoinCash díjmentesen végzi, így a támogatók adományainak teljes összege hiánytalanul jut el a civil szervezethez, átlátható módon.

bitcoin alapítvány jó befektetni a bitcoinbe

Nem ez az első eset, hogy a CoinCash közreműködik kriptovalutában történő adományozás létrejöttében. A tárcán csaknem 6 millió Ft bitcoin alapítvány kriptovaluta adomány gyűlt össze.

bitcoin alapítvány kereskedelmi napok a bitcoin számára

A CoinCash ben indult fintech start-up, amely az elmúlt években Magyarország egyik legnagyobb kriptovaluta váltójává nőtte ki magát. Az online váltó mellett az ország legnagyobb ATM hálózatát üzemeltetik.

Kedden igazgatótanácsa elutasította az Olivier Janssens igazgatótanácsának egy nappal korábban tett állítását, hogy "ténylegesen csődbe ment", de azt mondta, hogy a bitcoin hullámvasút arra kényszerítette, hogy drasztikusan csökkentsék működését. Korai ban a bitcoint 14 dollár körül értékelték, de ugyanezen év novemberében a Coinbase szerint ugyanabban az évben dollárra emelkedett.