Athena bitcoin


Lefordítod a leírást magyar Magyarország nyelvre a Google Fordító segítségével?

Hamarosan hivatalos fizetőeszköz lesz a athena bitcoin Salvadorban, jöhetnek a kriptovaluta ATM-ek is Portfolio Cikk mentése Megosztás El Salvador elnöke, Nayib Bukele csütörtöki nemzeti beszédében jelentette be, hogy szeptember 7-től hivatalos fizetőeszköz lesz a bitcoin az országban.

A bitcoin kereskedések megtekintése cég pedig már jelezte is, hogy 1 millió dollárt fektetnének be Salvadorban, hogy kriptovaluta ATM-et üzemeltessenek be.

athena bitcoin btc piacok api excel

Salvador kongresszusa már elfogadta azt a athena bitcoin, amely hivatalos fizetőeszközzé nyilvánítaná a bitcoint. Ezzel Salvador lesz az első olyan ország a világon, ahol ezt a lépést megteszik.

athena bitcoin bitcoin kereskedési bot reddit

Bukele elmondta, hogy a bitcoin használata opcionális lesz, senkinek sem lesz kötelező elfogadnia. Ha valaki bitcoinban kap fizetséget, akkor lesz arra lehetősége, hogy azt automatikusan dollárban kapja meg.

Keluaran Hk: Togel Hkg, Pengeluaran Hk, Data HK 2021 Hari Ini

A munkajövedelem és a nyugdíj továbbra is dollárban lesz biztosítva mondta el az elnök, de arra nem tért ki, hogy ez az állami és a magánszektor munkavállalóit egyaránt érinti-e. Az Athena Bitcoin már be is jelentette, hogy 1 millió dollárt fektetnék be az országban, hogy kriptovaluta ATM-et üzemeltessenek be.

Ez különösen olyan helyeken történne, ahova nagy arányban érkeznek nemzetközi pénzküldemények hazautalt külföldi jövedelem.

Ezt Bukele is kiemelte beszédében, vagyis azt, hogy a törvény részben azért született, hogy segítsen azokon, akik jellemzően hazautalják hozzátartozóiknak a külföldi jövedelmüket.

athena bitcoin hogyan kell kereskedni a btc xrp-re a gatehub-on

Ezzel ugyanis elkerülhetőek lennének az átutalás magas költségei. Salvador ugyanis erősen támaszkodik ezekre a hazautalt külföldi jövedelmekre, amely a viszonylag szegény ország es GDP-jének mintegy ötödét, 6 milliárd dollárt tett ki. Kapcsolódó cikkünk.

athena bitcoin luno bitcoin